Clock
 Dressuur stallen
Startpagina maken Gratis website Make a website

Dressuur stallen

Datum en tijd

Datum & tijd

dinsdag 20 februari

Reclame

Reclame

Uw advertentie ook hier?

Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Klik hier

Tuinman nodig?

Goedkoop en snel uw tuin laten onderhouden door onze vakkundige tuinmannen.

DeTuinmannen.nl

Nieuws

Nieuws

Zoek met Google

Zoek met Google

Het weer

Het weer

Online radio

Online radio

Hier vind u allerlei dressuurstallen, een lijst met dressuurpaarden, paardensport maar ook informatie over paarden.

De dressuur is de gymnastische basis van de paardensport. Dressuur betekent eigenlijk het gymnastiseren en het gehoorzaam maken van het paard door de ruiter. Daarmee is het de basis van alle andere ruitersporten - maar dressuur in zichzelf kan ook zeer de moeite van het beoefenen waard zijn.

Www.stalhexagon.nl Www.stalhexagon.nl
De website van Stal Hexagon geeft informatie over doelen, werkwijze en achterliggende filosofie het fokken, opleiden en uitbrengen van (Hexagon)paarden. De pagina 'nieuws' geeft zicht op actuele zaken en resultaten, de pagina 'verkoop' geeft een beeld van paarden die door ons verkocht worden. Stal Hexagon is al jaren succesvol op het hoogste niveau van de dressuursport, en is de thuisbasis van Leunus van Lieren en Thamar Zweistra. Laurens van Lieren traint nog regelmatig op zijn geboortegrond, onder supervisie van zijn vader Leunus. Kenmerkend voor Stal Hexagon is dat de vele (inter)nationale successen veelal behaald worden met zelfgefokte paarden. Een groot deel stamt af van de, eveneens zelfgefokte, KWPN-hengst Rubiquil. Inmiddels bereikten negen zelfgefokte paarden Grand-Prix niveau. Enkele sportsuccessen: 2003: Goud voor Thamar Zweistra met Hexagons Kyrain op het Europees Kampioenschap Young Riders in Saumur (Frankrijk) 2007: Goud op het EK in Turijn (Italië) voor het Nederlandse dressuurteam waar Laurens met Hexagons Ollright deel van uitmaakte 2008: Goud voor Thamar Zweistra met Hexagons Truppa in de Intermediaire I in Saumur 2009: Goud voor Thamar Zweistra met Hexagons Truppa in de Intermediaire I in Wroclaw (Polen)
http://www.stalhexagon.nl/

Dressuurstal De Kerkhoeve Dressuurstal De Kerkhoeve
De Kerkhoeve is gespecialiseerd in: Handelsstal Africhting Paardenfokkerij Bemiddeling bij het aan- en verkopen van uw paard. Het uitbrengen van uw paard op dressuurwedstrijden tot elke gewenst niveau. Het keuringsklaar maken van paarden.
http://www.kerkhoeve.be

Ten Heuvel Dressuurpaarden Ten Heuvel Dressuurpaarden
Dressuur- en Springpaarden uit de beste Europese bloedlijnen. Ten Heuvel Fokkerij en Dressuurstal fokt met hoog aangeschreven prestatie-lijnen die zich onderscheiden in exterieur, beweging en in het bijzonder mentaliteit. Wij zijn zelf ambitieuze ruiters en weten dus goed hoe belangrijk het is dat een mooi en getalenteerd sportpaard zich ook fijn laat rijden! Onze bekendste lijn is de Zottie-stam, waaruit diverse internationale sportpaarden gekomen zijn en bijvoorbeeld de in 2008 KWPN goedgekeurde hengst Amadeus. Uit onze andere stam hadden we vorig jaar een prachtig fokkerssucces met de reservekampioene van de Elite-merriekeuring 2008 van het Westfaalse stamboek: Belissima (staatspremiemerrie). Om onze paarden zo goed mogelijk op te kunnen leiden trainen wij zelf regelmatig bij Johann Hinnemann. Ook verzorgen wij zelf dressuurlessen voor de ambitieuze ruiter/ amazone. Op deze site kunt u meer lezen over onze fokkerij en onze paarden. Als u een paard zoekt kunt u het beste contact met ons opnemen dan zullen wij u graag vertellen wat het actuele aanbod is.
http://www.tenheuvel.com/index.html

Stable Patrick Manintveld Stable Patrick Manintveld
Sinds februari 2005 zijn wij gevestigd in Zevendonk in de gemeente Turnhout. Op deze ideale locatie leiden we jonge paarden op voor een dressuurcarrière. Om de paarden optimaal te kunnen verzorgen en trainen beschikken we over alle faciliteiten waaronder een 20x60 all-weather piste en 3,5 ha weide. Er zijn 14 ruime boxen voor de sportpaarden en weides met loopstallen voor de jonge opfok. We kopen tevens veulens en jonge paarden in, om die vervolgens op te leiden tot een bepaald niveau. Hierna worden ze uitgebracht op wedstrijden of ze worden verkocht. Wij doen dit voornamelijk met onze eigen paarden, maar ook paarden van derden worden vaak getraind of verkocht. Dressuurstal Patrick Manintveld houdt zich tevens bezig met zadelmak maken. U kunt ook een moeilijk of probleem paard laten corrigeren. Eveneens bent u voor instructie aan het juiste adres als het gaat om basistraining en van daaruit naar wedstrijdniveau tot en met PSG. Ook voor beginnende ruiters met paard of pony maken wij graag wat tijd vrij. Je instelling is belangrijker dan je niveau.
http://www.patrickmanintveld.com/

Schermer Dressage Schermer Dressage
Welkom op de site van Schermer Dressage. Onze dressuurstal, gelegen in het landelijke Noord-Hollandse Zuidschermer is gespecialiseerd in de selectie, opfok en verkoop van jonge talentvolle dressuurpaarden. Met grote expertise selecteren wij onze veulens op type, beweging en uitstraling waarna wijze in eigen beheer met uiterste toewijding opfokken. Op deze wijze ontstaan gezonde topdressuurpaarden uit de beste bloedlijnen, waaronder onder andere; Ferro, Jazz, Tuschinski, Florencio, en Krack C. Wij bieden u jonge talentvolle dressuurpaarden met uitstekende toekomstperspectieven. Kijk snel op onze verkooplijst voor ons actuele aanbod
http://www.schermerdressage.com/homepage.php

Dressuurstal Schreven Dressuurstal Schreven
Op deze website vindt u informatie over Dressuurstal Schreven, de amazone Jenny Schreven en de paarden Kennet W, Krawall, Popeye en Proud. Ook vindt u op deze site het laatste nieuws over de ins en outs van de dressuurstal. Dressuurstal Schreven verzorgt training en begeleiding van dressuurruiters en amazones. Deze training en begeleiding wordt bij Dressuurstal Schreven verzorgt door Jenny Schreven, die tevens paarden op wedstrijd uitbrengt voor onze dressuurstal. Neem ook een kijkje bij het aanbod van dressuurpaarden die door Dressuurstal Schreven te koop worden aangeboden. Mocht u na het bekijken van deze website nog vragen hebben of bent u een enthousiaste dressuurruiter of -amazone die nog op zoek is naar professionele training en begeleiding, vul dan het formulier op de contact-pagina in of stuur een e-mail om contact met Dressuurstal Schreven op te nemen.
http://www.jennyschreven.nl/

Stal Bouweriks Stal Bouweriks
Stal Bouweriks, Dressuurstal en Africhtings, pension stalling, Verkoop paarden, Zadelmak
http://dressuurstalbouweriks.nl/

Manege Hallinckveld Manege Hallinckveld
Manege Hallinckveld is een leuk en gezellig bedrijf waar sinds 1978 jong en oud de kunsten en geheimen van het paardrijden wordt bij gebracht. Onze mooie accommodatie ligt aan de rand van het Gooi en je bent dan ook met je paard zo midden in het Gooisch natuurreservaat. Kijk eens rond op de site en u kunt lezen en zien wat manege Hallinckveld u allemaal te bieden heeft. Naast de paard- & ponyrijlessen, de geheel verzorgde pensionstalling en wedstrijden, hebben wij nog veel meer activiteiten! Daarnaast bevat deze site gegevens over de accommodatie, openingstijden en bereikbaarheid. Zo heeft u na het bekijken van de site een compleet beeld van manege Hallinckveld. Toch weet u pas echt hoe het bij ons is als u de paardenlucht komt opsnuiven en de sfeer komt proeven! U bent dan ook van harte welkom om langs te komen en kennis te maken met de paarden en ons team! Nieuws en laatste wetenswaardigheden (25-08-2009)
http://www.hallinckveld.nl/

Wiebing-Schuring Wiebing-Schuring
Alie en Bart Wiebing zijn van huis uit opgegroeid met paarden. Als het kan ieder jaar een veulen en zorgvuldig selecteren van goede hengsten. Het fokken is hun hobby. Een doorgefokte moederlijn achten de Wiebings van het grootste belang. Hun stal is gebaseerd op twee moederlijnen, nl. de Hillegonda-stam via de familie Schuring in Hijken, waarin de legendarische Lady Reveil van Wittenstein een belangrijke rol speelt. Daarnaast wordt er gefokt met de zelf aangekochte Tupardi/Apardi-stam. Jaarlijks worden vanuit de aanfok jonge talenten verkocht.
http://home.hccnet.nl/fam.bruins/pedigree/ws.htm

Dressuurstal Verhulst Dressuurstal Verhulst
De liefde voor paarden heb ik al sinds ik het mij kan herinneren. Mijn eerste eigen wedstrijdpaard kreeg ik toen ik 17 jaar was en met de vier-jarige sportopleiding in Deurne begon. Daarna is het in een razend tempo gegaan, in 12 maanden reed ik van mijn eerste B proef naar Z1 dressuur en daarna na 5 wedstrijden Z1 meteen naar de Z2 met winst. Met deze merrie heb ik een jaar Z2 gereden en toen is ze verkocht naar Amerika. Toen ik net 18 jaar was begon ik aan mijn opleiding in Deurne. Mijn eerste stage was bij de Eindhovense manege van Bert van de Pol. In het tweede en derde jaar heb ik stage gelopen bij Nicolette van Lierop. Daar heb ik mijn ervaring opgedaan voor de hengsten en merrie keuringen. Het laatste jaar heb ik dressuurspecialisatie gedaan en mijn opleiding afgesloten met een 10 voor mijn laatste stage bij Chris & Jeannette Haazen bij wie ik nog steeds train. Op het moment heb ik Avante Spartano in het Prix st. George succesvol gestart. Hij is als 2,5 jarige aangekocht en we zijn in de L1 begonnen en hebben op ons gemak alle klassen doorlopen. We proberen samen het hoogst haalbare te halen. Verder heb ik nog enkele jonge paarden in training.
http://www.dressuurstalverhulst.nl/

Stal Boukje Stal Boukje
Welkom op de site van paardenpagina.eu. Via deze site willen wij je informeren over alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Wij verzorgen dressuurles door heel Westfriesland voor zowel de beginner als ervaren ( wedstrijd ) ruiter. Wij komen graag naar je toe om de lessen te verzorgen op je eigen stal en in de regio Westfriesland wordt er geen km vergoeding gevraagd. Ook bieden wij training van je paard, uitbrengen op wedstrijden, corrigeren, zadelmak maken, scheren, verzorging bij afwezigheid allemaal bij jou thuis of op jou stallingsadres In overleg kan alles, ook voor een korte periode ! Wij hebben geen pensionstal of manege, vragen over stalruimte heeft dus geen zin ! Ook kun je een beroep op ons doen om te bemiddelen bij aankoop van je paard en natuurlijk om deze te laten berijden door een ervaren amazone.
http://www.paardenpagina.eu/

Rolfes Dressuur Team Rolfes Dressuur Team
Hier vind u alle informatie over Rolfes Dressuur Team
http://www.rdteam.nl/

Merlin stables Merlin stables
dressage dressur sale cheval verkauf European Dressage Program in the Netherlands at “MERLIN STABLES”
http://www.vanveenhorses.nl/pagina_merlinstables.htm

De Jeu Dressage De Jeu Dressage
Welkom bij De Jeu Dressage
http://www.dejeudressage.com/index.html

Het kroonhof Het kroonhof
Stal Het Kroonhof Een uit de hand gelopen hobby…Zo is dit alles eigenlijk begonnen. Het begon met enkele paarden te rijden voor derden op verplaatsing. Zo werd uiteindelijk Stal het Kroonhof opgericht in 2003. In het begin met enkel 7 boxen, nu inmiddels uitgegroeid naar 40. Met goeie sportresultaten en klantenservice timmeren we aan de weg. We proberen bij elk paard het beste naar boven te halen en elke klant trachten we tevreden te stellen. We hopen dat u veel plezier beleeft aan deze website en dat u een overzicht krijgt van onze diensten. Misschien tot binnenkort!
http://www.kroonhof.be/

Dressuurstal Groot-Zande Dressuurstal Groot-Zande
Welkom Groot-Zande vindt zijn oorsprong in het einde van de jaren zestig. Nu dus al 40 jaar actief in de wereld van het paard en sinds november 2006 in een volledig nieuw en modern onderkomen. Groot-Zande is een bedrijf dat zich richt op de mens en het paard. Ons nieuwe onderkomen biedt u comfort en gezelligheid en uw paard is ten alle tijden in goede handen. Komt u dus gerust eens binnenlopen voor een drankje of gewoon om een kijkje te nemen.� Graag tot ziens!
http://www.groot-zande.nl/

Dressuurstal K.Meijer Dressuurstal K.Meijer
welkom op mijn website Kristel Meijer
http://stal-kristel.websitemaker.nl/kristelmeijer

Dressuurruiters.nl Dressuurruiters.nl
Dressuurruiter Maarten van Stek
http://www.dressuurruiters.nl/

Dressuurstal Mégin Dressuurstal Mégin
Hier vind u alle informatie over Dressuurstal Mégin
http://www.dressuurstalmegin.nl/

Dressuurstal John Deenen Dressuurstal John Deenen
Dressuurstal John Deenen | John Deenen | Lisette Punt | Dressuurstal Heijen | Accommodatie | Fokkerij | Instructie | Sportpaarden | Horses | Championships | Training | Horsebreed | Horse trade | Heijen | Paarden bij Nijmegen | Stallen | Paardenstal | Sporthorses
http://www.dressuurstaljohndeenen.nl/

Hoeve de Molenhorst Hoeve de Molenhorst
Hoeve de Molenhorst :: Home
http://www.hoevedemolenhorst.nl/dutch/home.html

De Oude Meerdijk De Oude Meerdijk
Hier vind u alle informatie over de oude Meerdijk zowel in het Nederlands als in het Duits
http://www.deoudemeerdijk.nl/

Stal Valk Stal Valk
Stalvalk.com - Welkom!
http://www.stalvalk.com/

angela vd waall angela vd waall
Welkom op onze website Dit is voor u het adres voor het uitbrengen van uw dressuur, springpaard op concours en voor instructie op elk gewenst niveau
http://www.angelavanderwaall.nl/

dressuurstal.com dressuurstal.com
Dressuurstal Petra van Esch | Over ons | dressuurstal africhting
http://www.dressuurstal.com/

Peelviervoeters.NL Peelviervoeters.NL
Welkom paardenliefhebber Peelviervoeters brengt alles samen wat u voor de paardensport nodig heeft. Een professioneel ingestelde amazone waar u terecht kunt voor instructie en begeleiding van uw dressuurpaard, een serieus werkende hoefsmid en een webshop met alles voor uw paard en sport. We hebben in het Limburgse plaatsje Ospeldijk een kleine privé dressuurstal gebouwd met plaats voor een aantal trouwe (peel)viervoeters, waardoor we eindelijk onze droom konden realiseren; paarden in de eigen achtertuin. Het kleinschalige aspect schuilt in het feit dat wat we willen doen 100% goed moet zijn. Dit geldt zowel voor de verzorging van de accommodatie als van de paarden. Wij nodigen u graag uit om uw wandeling door de website te starten, indien u nog vragen heeft schroom niet en neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord en nodigen u uit voor een uitgebreide kennismaking bij onze stal.
http://www.peelviervoeters.nl/

Fairmount dressage consultancy Fairmount dressage consultancy
Fairmount Dressage Consultancy - Netherlands - Top Quality sporthorses by Rob Zandvoort and Suzy Dunkley
http://www.rlz.be/

Stal Kim de Kievit-Evers Stal Kim de Kievit-Evers
Stal Kim de Kievit-Evers - Welkom! Welkom op de website van Stal Kim de Kievit-Evers!Wij richten ons naast de in- en verkoop van talentvolle dressuur- en springpaarden, ook op training, correctie en het uitbrengen van uw dressuur- of springpaard. Voor het krijgen van instructie kunt u uiteraard ook bij ons terecht.
http://www.kimdekievit-evers.nl/

La Haya Stables (Olga Boucher) La Haya Stables (Olga Boucher)
Arjan Alberts~Olga Boucher «LA HAYA STABLES»
http://www.lahayastables.eu/

Dressuurstal Argonaut Dressuurstal Argonaut
Hier vind u alle informatie over Dressuurstal Argonaut
http://www.stal-argonaut.nl/webfront/base.asp

dmi-sporthorses dmi-sporthorses
Welkom Welkom op de vernieuwde site van DMI-Sporthorses. Neem gerust de tijd om even te kijken wie we zijn en wat we doen. Voor evt. vragen neem gerust contact met ons op. info@dmi-sporthorses.com
http://www.dmi-sporthorses.com/

Dressuurstal de Zwagemer Dressuurstal de Zwagemer
Pension en Dressuurstal De Zwagemer is gevestigd in het plaatsje Snikzwaag nabij Joure. Hier runt de familie Huitema een paardenbedrijf, dat de volgende diensten aanbiedt: - Training / africhting van dressuurpaarden; - Uitbrengen van paarden op dressuurwedstrijden; - In- en verkoop van dressuurpaarden; - Instructie van beginners tot ambitieuze wedstrijdruiter/amazone; - Pensionstalling van uw paard Op deze website hopen we u meer inzicht te geven in onze manier van trainen en instrueren van paard en ruiter. Mocht er iets onduidelijk zijn of heeft u nog vragen, twijfel niet, maar neem gerust contact met ons op. Veel plezier tijdens het lezen van deze website!
http://www.staldezwagemer.nl/

Wenda Welten Wenda Welten
Welkom op de site van Dressuurstal Wenda Welten! Dressuurstal Wenda Welten is een kleine, professionele stal, die is gelegen in het Brabantse dorpje Haghorst, net onder de rook van Tilburg en vlakbij de Belgische grens. De dressuurstal wordt gerund door Wenda Welten. Dressuurstal Wenda Welten beschikt over een 20 x 60m buitenbak, een longeercirkel met een diameter van 16m, 8 ruime stallen van 3,20 x 3,75 m en een aantal weides. Dressuurstal Wenda Welten richt zich op: * training van dressuurpaarden * uitbrengen op wedstrijden van dressuurpaarden * instructie, zowel groeps- als privé lessen * in- en verkoop van pony’s / paarden
http://www.wendawelten.nl/

Stal van Silfhout Stal van Silfhout
Welkom bij Stal van Silfhout Welkom bij Stal van Silfhout, gelegen in Lunteren in het midden van Nederland. Alex van Silfhout en zijn vrouw Jannet van Silfhout runnen hier samen met de hulp van hun kinderen Diederik en Jarissa en stal ruiter Lotje Schoots een trainings en wedstrijd stal. Het is een echt familie bedrijf dat de afgelopen jaren uitgegroeid is tot een volwaardig centrum voor het trainen van dressuur paarden en het uitbrengen van deze paarden op nationaal en internationaal niveau. Al de benodigde faciliteiten om op dit niveau te kunnen presteren zijn aanwezig bij Stal van Silfhout. Dus als u samen met uw paard wil trainen of uw paard op een hoger wedstrijdniveau wil laten uitbrengen bent u bij Stal van Silfhout op het goede adres. Stal van Silfhout | Welkom bij Stal van Silfhout | Silfhout, Stal, Paarden, Uitbrengen, Niveau, Paard, Trainen, Nationaal, Internationaal, Uitgegroeid
http://www.stalvansilfhout.nl/

Jules Jansen Jules Jansen
Jules Jansen Jules Jansen is afkomstig uit Rotterdam. Op zijn dertiende is hij begonnen met paardrijden en vanaf zijn achttiende kwamen de wedstrijden in beeld en zijn opleiding aan het Nederlands Hippisch Centrum te Deurne. In deze periode was er vooral sprake van een veelzijdige ontwikkeling op wedstrijdgebied ;in de dressuur(ZZ), in het springen(M) en ook in de samengestelde wedstrijden(L).Hierna specialiseerde Jules zich in de dressuur. Na het behalen van zijn diploma in Deurne heeft Jules zich gespecialiseerd in de dressuur door het lopen van stage’s bij bekende internationale trainers,zoals Fritz Tempelmann, George Theodorescu en Jo Rutten. Daarnaast waren er samenwerkingsverbanden met trainers o.a. Coby van Balen en Jo Willems. Buiten de dressuurwedstrijden(basis en sub-top) aan welke hij nog regelmatig deelneemt,is Jules ook actief als Z jurylid dressuur. Jules heeft reeds verscheidene paarden opgeleid en uitgebracht, van Z dressuur tot en met in de Grand Prix dressuur. Jules traint reeds enige jaren al bij Edward Gal en Nicole Werner.
http://www.dressuur-training.nl/

Uw website hierbij?

Lening afsluiten met BKR

dressuurpaarden TERUG naar de hoofdpagina!

Copyrights 2006 - 2018 www.startsensatie.nl - Alle rechten voorbehouden