Clock
 Maneges/Ruiterverenigingen
Startpagina maken Eigen startpagina Make a website

Maneges/Ruiterverenigingen

Datum en tijd

Datum & tijd

dinsdag 20 februari

Reclame

Reclame

Tuinman nodig?

Goedkoop en snel uw tuin laten onderhouden door onze vakkundige tuinmannen.

DeTuinmannen.nl

Uw advertentie ook hier?

Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Klik hier

Nieuws

Nieuws

Zoek met Google

Zoek met Google

Het weer

Het weer

Online radio

Online radio

Hier vind u alle informatie over Maneges/Ruiterverenigingen, een lijst met dressuurpaarden, paardensport maar ook informatie over paarden.

Alcmaria Hippix- Oud Karspel Alcmaria Hippix- Oud Karspel
Welkom bij ALCMARIA HIPPIX Alcmaria Hippix is één van de grootste en oudste rijverenigingen van Noord Holland. In Oudkarspel, bij Manege Beukers worden maandelijks dressuur- en springwedstrijden georganiseerd. Leden kunnen regelmatig deelnemen aan clinics van bekende ruiters of demonstraties bezoeken die Alcmaria Hippix organiseert. Behalve een prachtig en groot wedstrijdterrein buiten met enorme parkeergelegenheid beschikken wij over een rijhal van 30 x 100 meter! De wedstrijden van Alcmaria Hippix zijn opengesteld voor alle bij de KNHS geregistreerde combinaties en tellen mee voor de promotie-regeling. Op de volgende pagina\'s treft u veel informatie over onze wedstrijden en andere zaken.
http://www.hippix.nl/index.html

Blauwe Steen- Wijnandsrade Blauwe Steen- Wijnandsrade
Manege Blauwe Steen Home Contact Route Onze Manege Agenda Activiteiten Vereniging Lotto Blauwe Ruiters Spaarclub Kantine Ruiter- en menroutes Tarieven Lestijden Omgeving Foto Album Wallpapers Gastenboek
http://www.manege-blauwe-steen.nl/

Dakota Ruiters- Apeldoorn Dakota Ruiters- Apeldoorn
Paard en pony ruitersportcentrum Dakota-ruiters Apeldoorn De ARK is weer afgelopen! Zie de button hiernaast voor de uitslagen. De Apeldoornse ruitersportvereniging Dakota-ruiters is in 1973 opgericht. Het doel van de vereniging is kort gezegd: het leren rijden op en omgaan met een pony of paard. De Dakota-ruiters richten zich onder andere op de jeugd. Vanaf 6 jaar kun je al lid worden; vanaf ongeveer 7 jaar kun je rijles krijgen. Natuurlijk zijn zowel jongens als meisjes van harte welkom! In het clubhuis “De Ruif” bieden de Dakota-ruiters ook gezelligheid. Dat betekent dat je niet alleen welkom bent wanneer je les hebt, maar dat je ook kunt komen op de andere tijden dat het clubhuis open is. Sinds de zomer van 2002 ziet het clubhuis er aan de buitenkant weer erg mooi uit, na een actie van de leden. Het clubhuis biedt ouders en andere belangstellenden de gelegenheid de verrichtingen te paard van hun zoon of dochter te volgen. Bij mooi weer is ook het terras dat gelegen is aan de buiten-rijbak, geopend. Dakota-ruiters wordt gesponsored door: - Assurantiekantoor Dolman - HeftruckCentrum Apeldoorn - Stevense Professional Trainers - Olma horses - PGB-Zorgverlening Madelon Swenker - Verkeersschool Muller Jachtlaan 336 Apeldoorn - Technorette Reparatie Elektrische en Huishoudelijke Apparaten - Witteveen Architecten BNA
http://www.dakota-ruiters.nl/

De Cavaliers- Helden De Cavaliers- Helden
Via deze site willen we u op de hoogte houden van alle evenementen die in en om de manege plaats vinden.Kijk in de agenda voor een overzicht van de evenementen.
http://www.cavaliershelden.nl/pages/home.php

De Derkjeshoeve- Nijverdal De Derkjeshoeve- Nijverdal
Welkom op de website van Stal en Partycentrum \"De Derkjeshoeve\". Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw feestje, van recepties, buurtfeesten, personeelsfeesten, kinderfeestjes tot zakelijke besprekingen. Kortom de mogelijkheden zijn enorm en mocht u een ander idee hebben neem dan gerust contact met ons op. Daarnaast hebben we een pensionstalling voor paarden en pony\'s die we eventueel voor u kunnen beleren.
http://www.derkjeshoeve.nl/

De Drie Sporen- Onstwedde De Drie Sporen- Onstwedde
Manege de Driesporen | Onstwedde In het zadel met manege De Driesporen Manege De Driesporen aan de Wessinghuizerweg in Onstwedde biedt een breed scala aan mogelijkheden voor elke paardensportliefhebber: •dressuur, springen en mennen •paarden en pony\'s •wedstrijdgericht en recreatief •voltige, speelsgewijs omgaan met een manege pony vanaf 6 jaar •manegevereniging, lessen op een manege pony of paard vanaf 7 jaar •paardensportvereniging, rijden met eigen pony of paard •leerzame en gezellige lessen door deskundige instructeurs
http://www.driesporen.nl/

De Flevo Ruiters- Lelystad De Flevo Ruiters- Lelystad
Welkom bij de Flevoruiters, de Flevomanege, de SPGF, Flevomanege Horeca en de Stchting Flevomaneges
http://www.flevoruiters.nl/

De Hoef- Egmond a/d Hoef De Hoef- Egmond a/d Hoef
Manege \"De Hoef\" is een goedgekeurde, veilige manege. Meer informatie over veilig paardrijden en certificering vind je bij: Veiligpaardrijden
http://www1.tip.nl/~t543782/

De Hollandsche Manege- A'dam De Hollandsche Manege- A'dam
De Hollandsche Manege Vondelstraat 140 Amsterdam Welkom Midden in het centrum van Amsterdam, op een steenworp afstand van het Leidseplein en grenzend aan het Vondelpark bevindt zich een goed bewaard geheim. Een onopvallende toegangspoort in de Vondelstraat geeft toegang tot de mooiste stadsmanege van Europa; De Hollandsche Manege. De Hollandsche Manege is de oudste rijschool in Nederland. In 2007 is het 125 jarig bestaan gevierd, toch gaat de geschiedenis terug tot maar liefst 1744. Echter, dit oude en prachtige pand herbergt een modern veelzijdig manegebedrijf waar iedereen van harte welkom is. Paardrijden is er mogelijk voor jong tot en met oud; van beginner tot gevorderd ruiter. Ook heeft De Hollandsche Manege diverse stijlvolle ruimtes beschikbaar voor (bedrijfs)feesten en –partijen. Tevens is De Hollandsche Manege ‘huis der gemeenten’, dit betekent dat u uw burgerlijk huwelijk kunt afsluiten in een hippisch decor uit 1882. Op deze website vindt u alle informatie over de vele mogelijkheden die De Hollandsche Manege u kan bieden.
http://www.dehollandschemanege.nl/

De Horsthoekruiters- Heerde De Horsthoekruiters- Heerde
Welkom op de site van De Horsthoekruiters
http://www.horsthoekruiters.nl/

De Horstlinde- Hengelo (OV) De Horstlinde- Hengelo (OV)
Twentse Dressuurvereniging de Horstlinde Welkom op de site van de Twentse Dressuurvereniging de Horstlinde. De Twentse Dressuurvereniging de Horstlinde is een relatief kleine, maar actieve landelijke rijvereniging, die zich sinds enkele jaren als dé dressuurvereniging van Twente profileert. Naast een Landelijke Rijvereniging hebben wij ook een Ponyclub. Wij richten ons exclusief op de dressuur en onze leden rijden voornamelijk dressuurwedstrijden. Dat er aan dressuurspecialisatie in Twente behoefte is, merken we aan ons gestaag groeiende ledental.
http://www.dressuurverenigingdehorstlinde.nl/

De Kraalhoeve - Ter Apel De Kraalhoeve - Ter Apel
Manege \"De Kraalhoeve is opgericht in 1974. In 2004 is er een fusie geweest tussen PC de Heemruiters en LR de Kloosterruiters, Hieruit is de huidige Paardensport vereniging De Kloosterruiters ontstaan. De leden van de vereniging bestaan uit rijdende leden op paarden en pony\'s, niet rijdende leden, menners en donateurs. De vereniging voorziet in 4 soorten lessen: dressuurlessen, springlessen, menlessen en lessen voor juniorleden die op een pony rijden. PV de kloosteruiters maakt gebruik van de manege de kraalhoeve. Voor meer info verwijs ik u door naar de knopbutton PV De kloosterruiters. De manege wordt beheerd door de Stichting. De Stichting organiseert lessen met manegepaarden voor mensen die geen eigen paard of pony hebben. Voor meer info verwijs ik u door naar de knopbutton de stichting.
http://kloosterruiters.paardensportdrenthe.nl/index.html

De Marle Ruiters Hattem De Marle Ruiters Hattem
Laatste Nieuws Agenda Gastenboek Veulens Wedstrijdresultaten leden Veiligheid Vereniging Activiteiten Wedstrijden Links Chatten Foto\'s Contact
http://www.marleruiters.nl/

De Nieuwe Heuvel- Lunteren De Nieuwe Heuvel- Lunteren
Welkom op de website van rijvereniging de Nieuwe Heuvel
http://www.denieuweheuvel.nl/

De Schimmelkroft -Heemskerk De Schimmelkroft -Heemskerk
Geachte bezoeker, Welkom op onze website: een rondleiding langs ons bedrijf, Ruitersportcentrum De Schimmelkroft te Heemskerk. De Schimmelkroft staat voor plezier dat we met paarden en pony\'s in al zijn facetten hebben. Hiervoor zijn communicatie, veiligheid en opleiding van groot belang. In al onze activiteiten met de paarden en pony\'s is het welzijn van de dieren een basisvoorwaarde voor het functioneren van ons bedrijf. Wij verwelkomen u met plezier op ons ruitersportcentrum en hopen dat u samen met ons zal genieten van de mogelijkheden die wij u bieden aan de hand van ons diverse aanbod in activiteiten.
http://www.schimmelkroft.nl/main.php

De Treekhoeve- Leusden De Treekhoeve- Leusden
Welkom bij de Treekhoeve Ruitersportcentrum \" De Treekhoeve\" is een van de grotere manegebedrijven in Nederland. Uniek gelegen aan de rand van het landgoed Den Treek-Henschoten biedt het de ruitersportliefhebber de gelegenheid tot urenlange buitenritten door dit zeer gevarieerde natuurgebied.
http://www.de-treekhoeve.nl/home.html

De Veluw- Ewijk De Veluw- Ewijk
Welkom bij manege de Veluw Manege de Veluw is gelegen in het mooie dorpje Ewijk, nabij Nijmegen. Onze manege heeft als doel iedereen vanaf 6 jaar op een verantwoorde en vooral leuke manier te leren paardrijden. Maar ook alles wat rondom het paardrijden speelt komt op onze manege onder de aandacht. Met een team van 6 gediplomeerde instructrices en instructeurs, 8 paarden en ruim 30 pony\'s staan wij voor u klaar. Bladert u eens verder door onze website en sta verbaast over de mogelijkheden!
http://www.manegedeveluw.nl/

DeBeemster-MiddenBeemster DeBeemster-MiddenBeemster
Paardensportcentrum de Beemster is gelegen tussen Hoorn & Amsterdam. Het ligt in een omgeving die ongetwijfeld tot de mooiste plekjes van Nederland behoort. De Beemster behoort tot het wereld erfgoed. Het complex is nieuw gebouwd en volledig ingericht en verbouwd tot sport , handelsstal en pensionstal. Alle facaliteiten zijn aanwezig om de sport optimaal te kunnen beoefenen en de paarden een uitstekende verzorging te kunnen bieden. In de rustgevende ambiance worden dressuurpaarden opgefokt en opgeleid. In de stallen van Paardensportcentrum de Beemster vind u niet alleen hoger opgeleide paarden, er staan tevens goed aangereden paarden en talentvolle jonge paarden. Het welzijn van de paarden is voor ons van groot belang. In een van de 14 paddox kunnen de paarden heerlijk buiten staan of in de trainingsmolen een uurtje lopen. In de zomer hebben de paarden hun eigen landje of staan in groepsverband. Wij zijn erkend Aequor stage bedrijf lees hier meer over onze mogelijkheden> Wilt u een bezoek brengen aan ons Paardensportcentrum dan kunt u vooraf een afspraak met ons maken.
http://www.paardenhouderijdebeemster.nl/

Eindhovense Manege VEM Eindhovense Manege VEM
Vereniging Eindhovense Manege
http://www.vem-online.nl/navi.html

Uw website hierbij?

Autoverzekeringen vergelijk

dressuurpaarden TERUG naar de hoofdpagina!

Copyrights 2006 - 2018 www.startsensatie.nl - Alle rechten voorbehouden