Clock
 Paarden verzekeringen
Website maken Gratis webpagina maken Free startpage

Paarden verzekeringen

Datum en tijd

Datum & tijd

dinsdag 20 februari

Reclame

Reclame

Tuinman nodig?

Goedkoop en snel uw tuin laten onderhouden door onze vakkundige tuinmannen.

DeTuinmannen.nl

Uw advertentie ook hier?

Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Klik hier

Nieuws

Nieuws

Zoek met Google

Zoek met Google

Het weer

Het weer

Online radio

Online radio

Hier vind u alle informatie over Paarden verzekeringen, een lijst met dressuurpaarden, paardensport maar ook informatie over paarden.

123 paardenverzekering 123 paardenverzekering
Een paardenverzekering verzekerd u en uw paard tegen onverwachte kosten. Denk hierbij aan ziekte, ongeval of kosten. * Uitgebreide dekking zonder kleine lettertjes en uitsluitingen * Gemakkelijk vanachter uw computer online uw paardenverzekering regelen. * Unieke service die voor een optimale belangenbehartiging bij schade zorgt home copyright voorwaarden sitemap contact Offerte aanvragen Paardenverzekering Voor veel mensen is het houden van een paard een bijzondere hobby. Een paard is een edel dier en het houden ervan is een intensieve hobby waarmee hoge kosten gemoeid zijn. Naast het land, de stallen, het voedsel heeft u een trailer nodig om uw paard te vervoeren. Echter of het nu beroepsmatig of hobby-matig is, u kunt tegen onverwachte kosten aanlopen die uw eigen portemonnee niet meer kan dragen; op dat moment kan een paardenverzekering uitkomst bieden. Meer weten over paardenverzekeringen: * Wat is verzekerd? * Wat is niet verzekerd? * Opmerkingen * Veel gestelde vragen * Tips
http://www.123-paardenverzekering.nl/

Paardenverzekeraar Paardenverzekeraar
Welkom Bereken uw premie - Recreatiepakket - Vrachtwagen - klik hier - Paardenverzekeraar.nl is de website van VAB Burgers; een landelijk werkend professioneel en geheel onafhankelijk assurantiekantoor te Hilvarenbeek (Brabant). Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van de gehele agrarische sector met een speerpunt naar het verzekeren van paarden/pony’s m.b.t. paarden verzekeringen en verzekeringen voor paardenbedrijven. Met betrekking tot paardenverzekeringen zijn wij de enige in Nederland die samenwerkt met alle professionele paardenverzekeraars te weten Hippo Zorg BV, EFO en Equipe. Naast het verzekeren van uw paard/pony’s met een op maat gesneden paardenverzekering, bemiddelen wij tevens in paard gerelateerde verzekeringen en hebben daarom speciale tarieven voor o.a. rijtuigen, paardentrailers, paardenvrachtwagens, paarden, zadels (tuig), dekhengsten, tijdelijke, transport, pony, castratie/operatie, en dierenartskosten-verzekeringen. Wilt u graag meer weten over ons bedrijf of verzekeren van zadels, paardenverzekeringen, trailers en of paardenvrachtwagens en waarmee wij u van dienst kunnen zijn? Kijk dan rustig rond op onze website. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, zien wij deze graag tegemoet.
http://www.paardenverzekeraar.nl/

MLMidden MLMidden
Welkom bij M.L.Midden, uw specialist in paardenverzekeringen! Wij zijn uitsluitend gespecialiseerd in alle soorten van verzekeringen die verband houden met alle facetten van de paardensport. Wij hebben persoonlijk advies en begeleiding hoog in het vaandel staan. Wij leveren maatwerk. Wanneer uw paard of pony ziek wordt of gewond raakt, of erger ... overlijdt, kunnen de kosten zeer hoog oplopen. Een paardenverzekering op maat is dan op zijn plaats. Wij werken samen met de beste verzekeringsmaatschappijen. In een persoonlijk gesprek bekijken we wat voor u de beste verzekering is. Naast paardenverzekeringen bieden wij ook overige verzekeringen voor overige paardensport gerelateerde zaken. Tevens kunnen wij, op uw verzoek, bemiddelen en adviseren bij de aankoop en verkoop van een paard. Laat u persoonlijk adviseren. Neem rustig contact met ons op, en laat u persoonlijk adviseren, alles geheel vrijblijvend! Ook kunt u ons bijv. uitnodigen voor een informatieavond voor een aantal van uw pensionklanten.
http://www.mlmidden.nl/

Equine Risk Verzekeringen Equine Risk Verzekeringen
Kiezen voor zekerheid en de beste zorg Als u een paardenverzekering afsluit, dan kiest u voor zekerheid. Er kan tenslotte van alles met uw paard of pony gebeuren waardoor uw dier ongeschikt raakt of zelfs komt te overlijden. Uw paard of pony kan ziek worden en een ongeval zit dikwijls in een klein hoekje. Een paardenverzekering via Equine Risk biedt u die zekerheid. De aanschaf van een paard of pony is een hele uitgave en omdat u van uw paard houdt, wilt u toch altijd de beste zorg kunnen garanderen als er iets gebeurt. Wij hebben daarom doordachte verzekeringspakketten voor u samengesteld, die gebaseerd zijn op jarenlange ervaring in het verzekeren van paarden en pony\\\'s. Wij weten wat voor u als paardenbezitter belangrijk is. Juist daarom bieden wij u: Paardenverzekeringen met gevoel.
http://www.uwpaardverzekeren.nl/index.php

Paardenverzekering bierum Paardenverzekering bierum
Een verzekeraar moet tussen de mensen staan, weten wat er speelt. Dit geldt zeker in het geval van paardenliefhebbers. Een paard is namelijk méér dan de koele geldelijke waarde die hij op papier vertegenwoordigt. Paardenverzekering Bierum weet dat. Wij hebben al meer dan 100 jaar ervaring in de paardenwereld en wij zijn gespecialiseerd in de verschillende risico\\\'s met betrekking tot het houden en fokken van paarden. Onze uitgangspunten zijn: •Duidelijkheid vooraf •Lage premies •Snelle en correcte afhandeling van schade Mocht u vragen hebben, dan horen wij dat
http://www.paardenverzekeringbierum.nl/

Uw website hierbij?

Afsluiten autoverzekering

dressuurpaarden TERUG naar de hoofdpagina!

Copyrights 2006 - 2018 www.startsensatie.nl - Alle rechten voorbehouden