Clock
 Rust- en Opvanghuizen
Startpagina maken Eigen startpagina maken Free linkpage

Rust- en Opvanghuizen

Datum en tijd

Datum & tijd

dinsdag 20 februari

Reclame

Reclame

Uw advertentie ook hier?

Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Klik hier

Tuinman nodig?

Goedkoop en snel uw tuin laten onderhouden door onze vakkundige tuinmannen.

DeTuinmannen.nl

Nieuws

Nieuws

Zoek met Google

Zoek met Google

Het weer

Het weer

Online radio

Online radio

Hier vind u alle informatie over Rust- en Opvanghuizen, een lijst met dressuurpaarden, paardensport maar ook informatie over paarden.

Dominicushoeve-Montfort Dominicushoeve-Montfort
Dominicushof | Pferdepension Wij willen u op deze pagina\'s graag onze boederij en de paarden wat nader voorstellen. Voor het geval u al meteen snel contact met ons wilt opnemen, hierbij onze gegevens:
http://www.dominicushoeve.com/

De Kossehoeve- Schuinesloot De Kossehoeve- Schuinesloot
Paarden en Pony Rusthuis De Kossehoeve Een betaalbare oude dag voor uw viervoeter De Kossehoeve Contact
http://www.kossehoeve.nl/contact.html

Braam - Uithuizermeeden Braam - Uithuizermeeden
Weide / Stalling / Pension / Rusthuis & Landbouw
http://www.dirks-horses.nl/

'TOlde Manegepeerd-Dalmsholte 'TOlde Manegepeerd-Dalmsholte
Doelstelling van `t Olde Manegepeerd Het doel is om het uitgewerkte manegepaard/pony een goede oude dag te geven. Bewustwording in de manege’s op gang te brengen,door de manegehouder en zijn klant er over na te laten denken dat een dier na een werkzaam leven recht heeft op zijn oude of uitgewerkte dag. Het doel is de mens hierbij te betrekken,zodat mens en dier elkaar beter leren kennen. Dit was hij/zij in de manege al gewend. Dit alles kan bereikt worden door een stageplek aan te bieden. Door een of meerdere dagen dagbesteding aan te bieden aan geestelijke of lichamelijke gehandicapten. Leerlingen van een school voor bijzonder onderwijs hier ook een paar dag delen te laten helpen. Dit als doel dat de leerling leert om met elkaar een gerichte opdracht klaar te krijgen.
http://www.manegepeerd.nl/cache/page1_lang1.html

Dorpzicht-Benschop Dorpzicht-Benschop
RUSTBOERDERIJ \"DORPZICHT\" Rusthuis voor paarden en pony\'s Rustboerderij \"Dorpzicht\" is gelegen in Benschop, een klein, rustig plaatsje in de Lopikerwaard, in de nabije omgeving van Utrecht. Op onze boerderij worden naast rustpaarden en -pony\'s ook koeien en varkens gehouden. Paarden en pony\'s die een goede, oude dag verdienen of jonge(re) dieren die door een aandoening arbeidsongeschikt zijn geworden, zijn bij ons van harte welkom. De dieren kunnen op de rustboerderij in alle rust van hun vrijheid of oude dag genieten. Op deze site kunt u informatie vinden over onze rustboerderij. Heeft u interesse om een paard of pony bij ons te plaatsen dan kunt u ons op afspraak een bezoek brengen. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of mailen.
http://www.rustboerderij.nl/

EquiLuck- Westerbeek EquiLuck- Westerbeek
EquiLuck, Care for Horses Welkom bij EquiLuck. September 2006 zijn wij in Westerbeek een bedrijf gestart wat gericht is op het welzijn van paarden. Wij bieden de mogelijkheid om paarden van alle leeftijden op rust te plaatsen. Ook bieden we de mogelijkheid om paarden die moeten herstellen na bijv. een operatie of blessure te plaatsen. Als u op vakantie wilt gaan en u hebt niemand die voor uw paard kan zorgen, bieden wij de mogelijkheid om uw paard bij ons te brengen en wij nemen uw zorg over zodat u met een gerust hart op vakantie kunt gaan. Naast het aanbieden van bovenstaande diensten zijn wij ook zelfstandig distributeur van Verzorgingsproducten en Voedingssupplementen op basis van Aloe Vera en Bijen producten. Onze ervaring leert dat deze producten zeer geschikt zijn voor gebruik voor mens en dier. Wij zijn ook verkooppunt voor alle producten die door gevoerd worden. Voor een overzicht en toepassingen zie www.nmlhealth.nl
http://www.equiluck.nl/

Hof van Alting - Beilen Hof van Alting - Beilen
Paardenrusthuis "Hof van Alting" Welkom op onze website. U kunt hier informatie vinden over ons paardenrusthuis, dat wij sinds 2006 runnen. Wie zijn wij? Wij zijn Jan en Jolanda Schipper en wonen met onze drie kinderen in een prachtige Saksische boerderij in Alting te Beilen (gemeente Midden Drenthe). Op deze boerderij hebben reeds vele generaties Schipper een argrarisch bedrijf gehad. Wij hielden ons tot een aantal jaren geleden bezig met melkvee.
http://www.hofvanalting.nl/

Klavertje4 -St Oedenrode Klavertje4 -St Oedenrode
Paardenrusthuis Klavertje4 U wilt uw paard of pony toch ook een fijne oude dag bezorgen? Wij geven u die kans. Welkom bij Klavertje4, het paardenrusthuis van Marcel en Daniëlle Aarts. Ons paardenrusthuis is gelegen in Sint-Oedenrode, een dorp gelegen tussen Den Bosch en Eindhoven. Op onze boerderij aan de rand van het Groene Woud, krijgt uw paard een fijne oude dag. U blijft eigenaar van uw paard, maar wij zorgen ervoor dat hij alles krijgt wat hij nodig heeft: een goede verzorging, lekker voer, veel uitloop en een omgeving waarin hij zich prettig voelt. In kleine groepen met ruime stalling, met veel uitloop en volop weidegang. Zoals te zien in het album. Omdat we op hoge zandgrond zitten, kunnen de paarden in de winter ook gewoon de in de wei lopen! Indien nodig of gewenst, kan uw paard geplaatst worden in een individuele stal. Wij beschikken over ruime ervaring met paarden. Wij richten ons op paarden en pony’s. Wij zorgen voor het periodiek ontwormen, inenten en bekappen van uw paard. Daarnaast zal de paardentandarts regelmatig de paarden controleren en waar nodig behandelen. Daarnaast is er maandelijkse begeleiding door een erkende paardendierenarts. De prijzen zijn inclusief stalling en verzorging, weidegang, ruw- en krachtvoer, bekappen, maandelijkse dierenartscontrole, entingen (influenza en tetanus) en ontwormen. U kunt ons paardenrusthuis, ook vanuit de randstad, prima bereiken via de snelwegen A2 en A50. In de groene omgeving van het Groene Woud zal uw paard het prima naar zijn zin hebben. Nationaal Landschap Het Groene Woud ligt in het hart van Brabant, in de stedendriehoek Tilburg, Eindhoven en \'s-Hertogenbosch. Het gebied omvat in totaal 35.0000 ha. Een gebied waarin mens, landbouw, toerisme, recreatie en natuur elkaar prachtig aanvullen en in balans zijn. Onze omgeving is uitermate geschikt om prachtige buitenritten te maken. Kom gerust bij ons een kijkje nemen.
http://www.klavertje4.net/home/1

Paard met Pensioen-Vlaardingen Paard met Pensioen-Vlaardingen
Paard met Pensioen tehuis voor oude paarden Dieren zijn afhankelijk van ons. Ze kunnen niet zonder onze zorg. Wanneer bijvoorbeeld uw huisdier iets mankeert gaat u naar de dierenarts en wanneer u niet meer voor uw huisdier kunt zorgen is er een mogelijkheid tot opvang in het dierenasiel.
http://www.paardmetpensioen.nl/

Paarden Rusthuis bij Eindhoven Paarden Rusthuis bij Eindhoven
Welkom bij Paardenrusthuis van der Kruis. Wij van Paardenrusthuis van der Kruis zorgen voor een fijne en gezonde oude dag van uw trouwe paard. De paarden die bij ons gestald staan kunnen allen rekenen op veel beweging en vrijheid door een maximum aan weidegang te bieden. Door het hooi te vervangen door kuilgras, wat minder stoft, zal uw paard minder longproblemen krijgen. Door enkele malen per dag te controleren kunnen wij gerust stellen dat uw paard niet aan haar lot wordt overgelaten. Geregeld vindt er controle plaats door de dierenarts. Wij zorgen uiteraard ook voor het periodiek ontwormen, inenten en bekappen door een ervaren hoefsmid van uw paard. Ons rusthuis is gevestigd aan de rand van het Leenderbos, een natuurgebied van 2000 hectares waardoor wij kunnen zeggen dat het echt rustig is.Sinds het jaar 2000 hebben wij nu ervaring met de opvang van oudere paarden, en deze is zeer positief. De reacties die wij krijgen van de eigenaren zijn allen zeer positief. In tegenstelling met de meeste andere rusthuizen hebben wij U enkele mogelijkheden te bieden voor de manier waarop U Uw paard haar oude dag door wilt laten brengen. Kijk hiervoor naar de andere pagina\'s.
http://www.hetpaardenrusthuis.nl/

Paardenpensioenfonds- B'opZoom Paardenpensioenfonds- B'opZoom
Hier vind u alle informatie over Paardenpensioenfonds- B\'opZoom
http://www.manegepaardenpensioenfonds.nl/

Rusthuis Kaliehoeve- Slagharen Rusthuis Kaliehoeve- Slagharen
Rusthuis Kaliehoeve- Slagharen
http://www.kpn.com/web/show/id=900556

Sense4Horses- Beilen Sense4Horses- Beilen
Welkom op de site van Sense4horses. Wij zijn een jong bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het gedrag en het trainen van paarden. Tevens bieden wij een thuis aan gepensioneerde en geblesseerde paarden. Op deze website vindt u alle informatie hierover. U zult merken dat het paard centraal staat bij al onze activiteiten. Daarbij gaan wij uit van een 4-tal basisprincipes, namelijk: vertrouwen, rust, respect en plezier. Hierover leest u alles op de pagina filosofie. Wij wensen u veel plezier met het bekijken van de site. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.
http://www.sense4horses.nl/

St Annahoeve- Rockanje St Annahoeve- Rockanje
De St. Anna-hoeve is een rusthuis voor paarden en pony\'s in Rockanje aan de Meelzakseweg 1. Dit ligt ongeveer een half uurtje met de auto onder Rotterdam op het eiland Voorne-Putten in een landelijke omgeving. In 1998 zijn wij begonnen als gewoon pension voor de recreatieruiter, maar inmiddels zijn wij overgeschakeld naar de oudere paarden en pony\'s omdat hier vraag naar was en het ons ontzettend aantrok om juist de oudere paarden en pony\'s een leuke en goede oude dag te geven. Doordat wij in die tijd zelf een oud paard hadden was de keuze voor een paardenrusthuis snel gemaakt. In totaal beschikken wij over 30 hectare weiland. Dit is verdeeld in verschillende percelen. De weilanden zijn aan drie kanten omringd door bos. Dit heeft als groot voordeel dat ze niet zo gauw last hebben van de wind en de kou. Doordat het weiland goed ontwaterd, kunnen de paarden en de pony\'s vrij lang buiten blijven en in het voorjaar weer vroeg naar buiten. Hierdoor worden ze niet zo gauw stijf en stram. De paarden en pony\'s blijven uw eigendom. U kunt nog doen met uw paard of pony wat u wilt. Na 5 minuten lopen bent u in het bos en na 30 minuten lopen op het strand van Rockanje. Wij zijn het hele jaar open, in de winter tot 21.00 uur \'s avonds en in de zomer tot 22.00 uur \'s avonds. Dit geldt ook voor het weekend, de vakanties en de feestdagen.
http://www.anna-hoeve.nl/

St Opvang Paarden- L'warden St Opvang Paarden- L'warden
Van harte welkom op de site van de Stichting. Doelstellingen van de Stichting zijn: •De opvang van oude manegepaarden en -pony\'s in de provincie Friesland •Bewustwording bij manegehouders, ruiters en het grote publiek dat er een andere oplossing voor oude manegepaarden en pony\'s is dan de slacht. Laat de oude manegepaarden en pony\'s niet in de steek. Word donateur!
http://www.pensioenpaard.nl/IndexFrameset.htm

St,PaardenOpvang- Sellingen St,PaardenOpvang- Sellingen
stichtingpaardenopvang.nl Gratis Paard Paarden Te Koop Aangeboden Verzorgpony Paard Pony\'s Te Koop Lease Paard Pony Paard Te Koop Paarden Te Koop Mini Pony Koop Paarden Pony Koop Paarden Aanbod Koop Paard
http://www.stichtingpaardenopvang.nl/

Stichting De Paardenkamp-Soest Stichting De Paardenkamp-Soest
Welkom op de website van Stichting De Paardenkamp U bent van harte welkom voor een bezoek en rondleiding. Wij zijn elke dag geopend van 10.00 tot 16.00 uur, behalve op Nieuwjaarsdag, Koninginnedag en 1ste Kerstdag. Op de eerste zaterdag van september sluiten we de poort om 14.00 uur.
http://www.paardenkamp.nl/

The Old Horses Lodge The Old Horses Lodge
The Old Horses Lodge in de Mellestraat 2 in Laarne (09/230 45 58) is het enige asiel voor oude en verwaarloosde paarden in Vlaanderen. Oude, afgedankte en verwaarloosde paarden genieten er van een rustige levensavond. Ze beschikken er over ruime boxen, uitgestrekte weiden en krijgen er aangepaste verzorging en voeding. Dit alles gebeurt onder het waakzaam oog van een dierenarts. Slechts in geval van een ongeneeslijke ziekte gepaard met erge pijn, en dan alleen, zal de dierenarts de euthanasie toepassen. Nooit zal een TOHL dier naar een slachthuis verwezen worden.
http://www.theoldhorseslodge.centerall.com/

True Illusion- Valthermond True Illusion- Valthermond
Stichting Paardenopvang True Illusion Beste bezoeker Al sinds ik mij kan herinneren vingen mijn moeder en ik dieren op. Het begon met kleine zieke eendjes en uit het nest gevallen vogeltjes waarvan het nest niet te vinden was. Ook aangereden dieren waren altijd bij ons welkom. Nadat ze weer opgeknapt waren werden ze weer in vrijheid gesteld. Later kreeg ik een pony van mijn moeder, mijn droomwens was uitgekomen! Er kwam ook nog een hond bij van een boer waar mijn pony stond. Later van een andere boer een nest jonge katjes waar hij niet meer voor kon zorgen. Mijn moeder wilde ook wel samen met mij op pad te paard en dus ging ze op zoek naar een eigen paard. Ze kwam voorbij een ziek en zwak 3-jarig paardje en zo werd de familie weer uitgebreidt. Veel mensen die we via de ponyclub en via andere dieren hadden leren kennen vonden dat we leuk en goed met de dieren omgingen en kwamen steeds meer dieren brengen. Mensen kwamen echt met allerlei dieren aanlopen. Van zieke cavia\'s tot honden en van hangbuikzwijntjes en geiten tot paarden. Voor veel van die dieren hebben we na de nodige verzorging een nieuw thuis gevonden. Maar sommige dieren waren gewoonweg niet herplaatsbaar, Dit waren dan vooral ook de paarden. Na een tijdje hebben we besloten deze ietwat uit de hand gelopen hobby om te zetten in een stichting. Zodat iedereen die zich ook betrokken voelt bij het lot van dieren mee kan helpen, en we een nog betere opvang voor ze kunnen realiseren. Van veel dieren die we kregen zeiden mensen, \"ach, die krijg je niet meer beter dat is een illusie\". Maar dan knapten deze dieren toch op. Zo is de naam \'True Illusion\' ontstaan. Hoe graag wij ook dieren opvangen en hoeveel liefde en aandacht we ze ook geven, wij hebben uw hulp nodig om dit te kunnen blijven doen. Zo hebben wij vrijwilligers nodig voor de verzorging van de dieren en kunnen wij de steun van donateurs goed gebruiken. Van de voorzitster,
http://www.stichtingtrueillusion.com/default.php

Uw website hierbij?

Autoverzekering

dressuurpaarden TERUG naar de hoofdpagina!

Copyrights 2006 - 2018 www.startsensatie.nl - Alle rechten voorbehouden